İkizler Burcunda Ay Tutulması

30 Kasım’da öğle saatlerinde 8 derece İkizler burcunda Ay Tutulması var.

Bu tutulma 5 Haziran 2020’de İkizler/Yay aksında başlayan tutulma serisinin ikincisi. 14 Aralık’ta Yay burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek, 2021’de ise bu aksta 3 tutulma daha olacak.

İkizler/Yay aksındaki tutulmalar eğitim ve seyahat konularını etkiliyor. Okulların kapanması, online eğitim, seyahatin kısıtlanması ve sınırların kapatılması ile ilişkili.

30 Kasım’da İkizler burcundaki Ay Tutulması bilgi arayışının ve iletişim ihtiyacının artacağını gösteriyor. Kararlar, fikirler değişebilir.

Tutulmalar hızlı gelişen olayları ve dönüm noktalarını gösterir. Karar veremediğiniz noktalarda, tutulmalar sizi harekete geçirir ve bir karar verme noktasına getirir. Bu süreçte beklenmedik gelişmeler olabilir ve planlar değişebilir.

Tutulmalar bazen stresli bazen de olumlu sonuçların ortaya çıkmasını hızlandırır. Hayatımızın daha önce karanlık kalmış alanlarını aydınlatır. Gizli kalmış şeyleri açığa çıkarır.

Eskiler tutulmalardan çok korkarlardı, felaket habercisi olarak kabul edilirdi. Tutulmalar sahneyi değiştirir. (Bazen iyi de olabilir.)

Tutulmaların etkisi 3-5 gün önce ya da sonra hissedilebilir, 1 ay önce ya da sonra fark edilebileceğini söyleyenler de var.

Tutulma sizi nasıl etkiliyor? Yükselen burcunuza göre burç yorumunuzu okumayı unutmayın.

Yükselen Koç

30 Kasım’da İkizler’de Ay Tutulması var. Yakın çevrenizle ilişkileriniz öne çıkıyor ya da kardeşlerle ilgili gelişmeler var. Okumak, yazmak, konuşmak ve fikirlerinizi ifade etmek önem kazanıyor.

Yükselen Boğa

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Yeni bir iş teklifi, terfi ya da gelir artışı gündeme geliyor. Yetenekleriniz takdir ediliyor, kendi değerinizi fark ediyorsunuz.

Yükselen İkizler

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Kendinize dönecek, güçlenecek, görünüşünüze ve sağlığınıza özen göstermeye başlayacaksınız. Siz güçlenir ve değişirken çevrenizdeki insanlar ve ilişkileriniz de değişecek, hayatınıza yeni insanlar girecek, bazılarıyla ise yollarınız ayrılacak.

Yükselen Yengeç

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Bazı şeyleri geride bırakmanız ve bitirmeniz gerekebilir. Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyaç duyacaksınız. Bilinçaltı duygu ve düşünceleri fark edebilir, terapi, danışmanlık vb. den yardım alabilirsiniz.

Yükselen Aslan

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Grup çalışmaları, arkadaşlıklar önem kazanıyor. Arkadaşlarla ilgili gelişmeler var. Bir arkadaşınızla ipler kopma noktasına gelebilir. Sosyal hayatınızda hareketli bir dönem olabilir.

Yükselen Başak

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. İş hayatıyla ilgili önemli gelişmeler var. Terfi edebilir ya da başka bir işe veya sektöre geçebilirsiniz. Üstlerinizden biri işten ayrılabilir, çalıştığınız şirket/kurumda değişiklikler olabilir.

Yükselen Terazi

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Yurtdışına gidebilir, seyahate çıkabilir ya da eğitimle ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yasal meseleler çözülüyor, davalar sonuçlanıyor.  Siz eğitim vermeye başlayabilir ya da yazdıklarınızı yayınlatabilirsiniz.

Yükselen Akrep

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Bonus, tazminat gibi yüklü bir ödeme alabilir, istediğiniz koşullarda kredi ya da borç bulabilirsiniz.

Yükselen Yay

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Önemli bir ilişki ya da ortaklık gündeme geliyor. Beraberliğinizi bir sonraki aşamaya taşımaya, birlikte yaşamaya, evlenmeye ya da eğer yürümeyen bir ilişki içindeyseniz, ayrılmaya karar verebilirsiniz.

Yükselen Oğlak

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. İşle ilgili olumlu gelişmeler var. Departman ya da iş değiştirebilir, eğer ev ya da işte yardımcı arıyorsanız, istediğiniz gibi birini bulabilirsiniz. Sağlıklı yaşam konularına merak salacak, alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.

Yükselen Kova

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Bu tutulmada kendinizi gösterebilir ve diğerlerinin desteğini alabilirsiniz. Duygularınız yoğun olacak, aşk ya da çocuklarla ilgili gelişmeler var.

Yükselen Balık

30 Kasım’da ise İkizler’de Ay Tutulması var. Taşınabilir, evinizde tadilat yaptırabilir, evlenebilir ya da sevgilinizle birlikte yaşamaya başlayabilirsiniz.

error: Content is protected !!