Akrep Burcunda Yeni Ay Sizi Nasıl Etkiliyor?

28 Ekim’de saat 06:38’de 4 derece Akrep burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay, Uranüs ile partil karşıt, Kuzey ay düğümü ile üçgen açıda. Ani bir karar alabiliriz, yakın ilişkiler ve maddi konular sürprizlere açık. Finansal ya da duygusal bir kriz çıkabilir. Değişime, bir şeyleri geride bırakmaya açık olmak gerekiyor. Bazı durumlarda köprüleri atabiliriz gibi görünüyor. Duygusal olarak derinleşmek, yenilenmek, ani uyanışlar ve farkındalıklar var. Rol yapmak, mış gibi davranmak pek mümkün olmayacak. Samimi ve gerçek ilişkiler kurmak isteyecek, köprüleri atsak da pek umursamayacağız.

Yeni Ay sizi nasıl etkiliyor? Yükselen burcunuza göre burç yorumunuzu okumayı unutmayın.

Yükselen Koç

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Bu hafta sizin için riskli konular; finansal konular, duygusal olarak ve maddi olarak kendini güvende hissetmek. Yatırımlar, krediler, borçlar ya da alacaklarla ilgili ani bir karar verebilirsiniz. Harekete geçebilir, sürpriz bir çözüm bulabilirsiniz, yakın ilişkilerle ilgili de olabilir, partnerinizle beklenmedik bir yakınlaşma yaşanabilir. Ya da duygusal veya finansal bir kriz çıkabilir. Para konularıyla ilgilenmek gerekebilir, beklenmedik bir kredi, borç, maddi destek, kaynak bulabilirsiniz.

Yükselen Boğa

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay sizin için sürpriz bir ilişki ya da dostluğun başlangıcını gösteriyor. Sezgilerinizi dinleyerek harekete geçebilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, yeni bir arkadaşlık, dostluk kurulabilir ya da ilişkinizde yeni bir dönem başlıyor. Partnerinize, yakın dostlarınıza ya da beraber çalıştığınız bir kişiye odaklanacaksınız.

Yükselen İkizler

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay iş hayatı ya da sağlıkla ilgili gelişmeleri gösteriyor. Beklemediğiniz bir iş teklifi olabilir. Sağlıkla ilgili, kendinize daha iyi bakmakla ilgili ani bir karar alabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeye veya spora başlayabilirsiniz. İş ortamında da beklenmedik bir değişim gündeme gelebilir.

Yükselen Yengeç

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Eğlenmek, tatile çıkmak, yeni bir ilişki veya sürpriz bir gelişme olabilir. Beklenmedik bir hobi ya da ilgi alanı ortaya çıkabilir. Sürpriz bir şekilde ilginizi çekip sizi canlandırabilir. Kendinizi daha özgürce ifade etmeye başlayabilirsiniz.

Yükselen Aslan

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Taşınmak, evinizi değiştirmek, ailenizle ilgili yeni bir başlangıç, iç dünyanızda daha güvende hissetmek üzere yeni bir temel atmak söz konusu fakat bu ani bir karar, beklenmedik bir gelişme sonucu olacak gibi… Bu dönemde Mars ve Satürn ters açıda. Seyahatlerde, iletişimde, iş ortamında dikkatli olmak gerek. Seyahatlerde bazı aksaklıklar veya kazalar, iletişim sorunları yaşanabilir.

Yükselen Başak

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Beklenmedik gelişmelere gebe bir Yeni Ay bu.  Yıldız haritanızda kardeş, komşu, kuzen, akraba, eğitim, seyahat, iletişim ile ilgili 3. evde. Ani bir kararla bir kursa ya da eğitime başlayabilirsiniz. Yeni bir konu ilginizi çekebilir. Yine ani bir kararla kısa bir seyahat çıkabilirsiniz ya da kardeşlerinizden sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bugünlerde maddi konularda tartışmalar yaşanabilir, çocuklarla ilgili masraflar bütçenizi zorlayabilir.

Yükselen Terazi

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Geliriniz artabilir ve bu sürpriz bir gelişme olabilir. Bir anda yüksek tutarda bir proje veya iş teklifi gündeme gelebilir. Bu beklemediğiniz bir teklif. Ancak evle ilgili sorumluluklar enerjinizi azaltıyor veya ailevi durumlar hareket etmenizi zorlaştırıyor.

Yükselen Akrep

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. İlişkilerle ilgili gelişmeler ya da beklenmedik bir karşılaşma sizi bir karar almaya itecek gibi. Ani bir kararla farklı bir yola girebilir, yeni bir şeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde iletişime, kendinizi doğru ifade etmeye ve karşınızdakini doğru anlamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Yükselen Yay

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Üzerinde çalıştığınız bir proje, iş arkadaşlarınız ya da sizin için çalışan kişilerle ilgili ani bir gelişme olabilir ve sizi huzursuz edebilir. Beklemediğiniz tavırlarla karşılaşabilirsiniz. İç dünyanızda, bilinçaltınızda farkında olmadığınız bazı duygu ve düşünceleri fark edeceksiniz. Endişelenebilirsiniz ve sağlığınız etkilenebilir, kendinize iyi bakın ve olumsuz düşüncelerden uzak durun. Bazı Yükselen Yaylar hayatlarında bir konuyu bitirmeye karar verebilir. Bu dönemde sosyal hayatınız bütçenizi zorlayabilir ya da arkadaşlarla ilgili problemler, belki para ile ilgili anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Yükselen Oğlak

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Sürpriz bir arkadaşlık kurulabilir, yeni bir gruba girebilir, bir derneğe üye olabilirsiniz. Bu ani bir gelişme olacak. Gelecek planlarınızda, hedeflerinizde beklenmedik değişimler olabilir. Geleceğe dair yeni ümitler beklenmedik bir şekilde hayatınıza girebilir. Bu dönemde işler istediğiniz hızda ilerlemiyor gibi hissedebilir, şartlar, koşullar veya bazı insanlar tarafından engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

Yükselen Kova

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. İş hayatında sürpriz bir teklif alabilirsiniz, hatta belki taşınmanızı gerektiren bir teklif, şehir hatta ülke değiştirmek söz konusu olabilir. Yeni bir proje, yeni bir hedef, başlangıç mümkün. Diğer yandan sizin kontrolünüz dışında olaylar, hukuki problemler, yabancılarla ilgili ya da eğitimle ilgili mücadeleler gündeme gelebilir.

Yükselen Balık

28 Ekim’de Akrep burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay sürpriz bir seyahate çıkmayı, ani bir kararla yurtdışına veya başka bir şehre gitmeyi gösteriyor. Fikirlerinizi değiştiren olaylar var, bunlar yakın çevrenizdeki bazı gelişmelerle ilgili. Ya da ani bir kararla bir eğitime, kursa kaydolabilirsiniz. Görüşlerinizi yenileyeceksiniz, hayata bakışınızda farklı bir pencere açılacak, daha önce görmediğiniz şeyleri görmeye başlayacaksınız.

error: Content is protected !!