Kasım’da Gökyüzü

Güneş 22 Kasım’a dek, Merkür ise ay boyunca Akrep’te olacak. Merkür 21 Kasım’a dek geri gidiyor. Güneş ve Merkür bu ay diğer gezegenlerle (Ay düğümleri, Satürn, Neptün, Plüton ve Kiron’la) uyumlu açı yapacak. Mars 19 Kasım’a dek Terazi’de, 19 Kasım da Mars da Akrep’e geçiyor. Venüs ise 26 Kasım’a dek Yay’da olacak.

Derin düşünmek, kendimizi yenilemek, bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmak için iyi bir dönemdeyiz. Yeni şeyler öğrenmekten, seyahat ve eğitimden keyif alabilir, kendimizi geliştirebiliriz. 19 Kasım’dan sonra konsantrasyonumuz yüksek olacak, yaptığımız işe odaklanacağız. 19 Kasım’a dek ikili ilişkilerde zorlanabiliriz, özellikle 4-6 Kasım arasında. 14-15 Kasım’da ise ilişkilerde yanılma olasılığı var. 23-25 Kasım hem yakın ilişkiler hem de maddi konularla ilgili riskli günler.

Kasım ayında Jüpiter, Yay burcundaki yolculuğunun sonuna geliyor. (Jüpiter, 8 Kasım 2018’den beri Yay’da, 2 Aralık 2019’da Oğlak’a geçecek ve 19 Aralık 2020’ye dek Oğlak’ta olacak. Jüpiter 2020 yılında iş hayatı ve kariyerle ilgili konuları olumlu etkiliyor.) 26 Kasım’a dek Venüs de Yay burcunda ilerliyor. Kasım’da hem Venüs hem Jüpiter Yay’da, yeni şeylere başlamak ve kendimizi geliştirmek için bizi destekliyor. Eğitim ya da seyahat fırsatları çıkabilir. Hayata olumlu bakabilir, iyimser olabiliriz.

23 Ekim’de beri Akrep’e olan Güneş, 22 Kasım’da Yay’a geçiyor. Güneş bu ay, Ay düğümleri, Satürn, Neptün, Plüton ve Kiron’la uyumlu açı yapacak.

Merkür 31 Ekim’de Akrep’te geri gitmeye başlıyor. 21 Kasım’da düzelecek. 9 Aralık’ta Yay’a geçiyor. (12-31 Ekim ve 21 Kasım-7 Aralık gölge dönem) Merkür bu ay, Satürn, Neptün ve Plüton ile uyumlu açı yapacak.

8 Ekim’den beri Akrep’te olan Venüs, 1 Kasım’da Yay’a geçiyor. Venüs 26 Kasım’a dek Yay’da, 26 Kasım’da Oğlak’a geçiyor. Venüs, 14-15 Kasım’da Neptün, 26-27 Kasım’da Kiron ile sert açıda olacak. Venüs 24 Kasım’da Yay burcunda Jüpiter ile birleşiyor.

4 Ekim’den beri Terazi’de olan Mars, 19 Kasım’da Akrep’e geçiyor. (Mars 3 Ocak 2020’ye dek Akrep’te olacak.) Mars 4-6 Kasım arasında Plüton, 23-25 Kasım arasında Uranüs ile sert açıda. 10-14 Kasım arasında Jüpiter ile uyumlu açı yapacak.

21 Haziran’dan beri geri giden Neptün, 27 Kasım’da düzeliyor.

12 Kasım’da Boğa burcunda Dolunay var. Dolunay 19 derece Boğa’da, Satürn ve Plüton ile üçgen, Neptün ile sekstil, geri giden Merkür ile karşıt açıda. Bir şeyleri somutlaştırmak, kalıcı hale getirmek için adım atabilir, maddi konuları yoluna sokabilir, daha huzurlu ve güvende hissedebiliriz. Diğer yandan Merkür geri gidiyor, evrak vb. işleri iki kere kontrol edin, önemli kararlar alırken dikkatli olun.

26 Kasım’da Yay burcunda Yeni Ay var. Yeni Ay 4 derece Yay’da, Kiron ile üçgen, Uranüs ile 150 derecelik açıda. Seyahat, eğitim fırsatları ya da kendimizi geliştirmek için atacağımız adımlar duygusal iyileşme getirecek.

Kasım ayı gökyüzü hareketleri sizi nasıl etkiliyor? Yükselen burcunuza göre burç yorumunuzu okumayı unutmayın.

error: Content is protected !!