Terazi Burcunda Dolunay: Tamam mı Devam mı

11 Nisan’da sabah 9 civarında Terazi burcunda Dolunay var. Dolunay Jüpiterle kavuşumda, Uranüsle karşıt, Pluto ile kare açıda. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs de Kiron ile kavuşumda ve Satürn ile kare açıda.

İlişkilerle ilgili bir karar aşamasına gelmiş olabiliriz. Şanslı ortaklıklar, önemli farkındalıklar ve sürpriz iyi gelişmeler olduğu kadar çekişme, rekabet, baskı ve zorluk da var. Finansal endişeler de söz konusu olabilir.

10 Nisan’da Merkür Boğa burcunda geri gitmeye başladı. Üstelik Venüs de 4 Mart’tan beri geri hareket ediyor. Geçmişten gelen konular, insanlar, olaylar zihnimizi meşgul edebilir ve bu konularla uğraşmamız gerekebilir. Kesin bir karara varmak için kendimize zaman tanımak da iyi olabilir. İçe dönmek ve harekete geçmek için acele etmeden biraz düşünüp farkındalıklarımızı değerlendirmek iyi olacaktır.

Merkür 10 Nisan – 3 Mayıs arasında Boğa ve Koç burçlarında geri gidiyor. Boğa burcunda geri harekete başlıyor ve 20 Nisan’da Koç burcuna dönüyor. Bu dönemde en çok etkilenecek olanlar Koç burcunun son 5 derecesi ile Boğa burcunun ilk 5 derecesinde kişisel gezegenleri olanlar. Merkür 27 Nisan ile 11 Mayıs arasında Uranüs ile kavuşumda olacak. Bu sürpriz kararlar, farklı fikirler ya da beklenmeyen karar değişiklikleri anlamına gelebilir. Önemli farkındalıklar getirebilir. Merkür bu tarihlerde geri harekette ya da gölge periyotta olacağından ulaşım teknoloji, haberleşme, iletişim konularında beklenmeyen aksaklıklarla da karşılaşılabilir.

error: Content is protected !!